De term 'dosage' verwijst naar de hoeveelheid suiker die aan champagne wordt toegevoegd, vlak voordat de fles definitief wordt afgesloten. Bij 'brut' bijvoorbeeld gaat het om maximaal 12 gram suiker per liter, bij 'extra brut' is hooguit 6 gram toegevoegd.
Was champagne vroeger een zoete drank, liefhebbers van nu houden van droog. Je ziet meer en meer champagnes zonder suiker: 'brut nature', of 'zero dosage'.
Sort by:
Best verkopende
Sort by
Producent:Brice
€45,00
Producent:Francis Orban
€43,50
Producent:Andre Jacquart
€50,00
Producent:Les Frères Mignon
€59,00
Producent:Brice
€52,50
Producent:Lacourte Godbillon
€52,50
Producent:Francis Orban
€42,50
Producent:Eric Rodez
€69,00
Producent:Dehours
€62,50
Producent:Petit Clergeot
€55,00
Producent:Egly-Ouriet
Producent:Pertois-Lebrun
€52,50
Producent:Doyard
€62,50
Producent:Bollinger
€65,00
Producent:Brice
€49,50
Producent:Pierre Deville
€55,00
Producent:Brice
€50,00
Producent:Dehours
€62,50
Producent:Pol Roger
€59,00
L'atelier du Champagne
Get in the world of Champagne
Learn about the diversity of the region!