Free shipping in the Netherlands above 100,- Europa 350,-

L'Atelier du Champagne

L'Atelier du Champagne in Amsterdam, een winkel die champagne ademt. Onze boutique biedt een breed assortiment aan champagne, coteaux champenois en ratafia. Naast onze unieke collectie ‘Vigneron’ champagnes, kunt u bij ons ook terecht voor champagnes van bekende merken.

L'Atelier du Champagne is een boutique wijnwinkel gevestigd in Amsterdam, gespecialiseerd in de verkoop van premium champagnes. We bieden een unieke selectie aan van de beste champagnemerken en -huizen, met aandacht voor kwaliteit, vakmanschap en smaak.

Bij L'Atelier du Champagne geloven we dat champagne niet alleen een drankje is, maar een beleving op zich. Onze missie is om champagne liefhebbers te voorzien van de meest bijzondere collectie champagnes die er zijn.

Naast het leveren van hoogwaardige champagnes streven wij ernaar om onze klanten te informeren en te inspireren over de wereld van champagne. Daarom organiseren we regelmatig proeverijen, evenementen en workshops waarbij we onze passie voor champagne delen.

Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om advies te geven en u te helpen bij het vinden van de perfecte champagne voor elke gelegenheid. Of u nu op zoek bent naar een fles om cadeau te doen of wilt genieten van een glas bubbels tijdens een speciale gelegenheid, bij L'Atelier du Champagne bent u aan het juiste adres.

Spontaan dorst gekregen? Kom langs in onze winkel in Amsterdam of bezoek onze website om ons uitgebreide assortiment champagnes te ontdekken of daal af naar onze ‘Bar du Champagne’.

Wij verwelkomen u graag als 'Champagne Lover' bij L'Atelier du Champagne!

L'Atelier du Champagne
Rokin 91a
1012 KL Amsterdam

+31 6 19577751
Info@latelierduchampagne.com

Contact

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.