Brut betekent: droog. Het woord raakte in zwang in een tijd dat champagne een zoete drank was. Voor de hedendaagse champagneliefhebber zullen de meeste brut champagnes, die maximaal 12 gram suiker per liter bevatten, niet bijzonder droog overkomen, maar eerder aangenaam drinkbaar.
Sort by:
Best verkopende
Sort by
Producent:Lacourte Godbillon
€52,50
Producent:Francis Orban
€42,50
Producent:Eric Rodez
€69,00
Producent:Doyard
€62,50
Producent:Bollinger
€65,00
Producent:Billecart Salmon
€60,00
Producent:Lacourte Godbillon
Producent:Pol Roger
€59,00
Producent:Ruinart
€99,00
Producent:Coessens
Producent:Ayala
Producent:Billecart Salmon
Producent:Francis Orban
€48,50
Producent:Dom Perignon
Producent:Fallet-Prévostat
€79,00
Producent:Manon Boutillez-Guer
€64,50
Producent:Brocard Pierre
€42,50
Producent:Veuve Clicquot
€59,00
Producent:Bollinger
L'atelier du Champagne
Get in the world of Champagne
Learn about the diversity of the region!