Brut betekent: droog. Het woord raakte in zwang in een tijd dat champagne een zoete drank was. Voor de hedendaagse champagneliefhebber zullen de meeste brut champagnes, die maximaal 12 gram suiker per liter bevatten, niet bijzonder droog overkomen, maar eerder aangenaam drinkbaar.
Sort by:
Best verkopende
Sort by
Producent:Francis Orban
€42,50
Producent:Eric Rodez
€69,00
Producent:Doyard
€62,50
Producent:Bollinger
€65,00
Producent:Pol Roger
€59,00
Producent:Brice
Producent:Lacourte Godbillon
Producent:Billecart Salmon
€60,00
Producent:Ruinart
€99,00
Producent:Coessens
Producent:Billecart Salmon
Producent:Francis Orban
€48,50
Producent:Fallet-Prévostat
€79,00
Producent:Veuve Clicquot
€59,00
Producent:Manon Boutillez-Guer
€64,50
Producent:Ayala
Producent:Bollinger
Producent:Billecart Salmon
€52,50
Producent:Ruinart
€75,00
L'atelier du Champagne
Get in the world of Champagne
Learn about the diversity of the region!