Brut betekent: droog. Het woord raakte in zwang in een tijd dat champagne een zoete drank was. Voor de hedendaagse champagneliefhebber zullen de meeste brut champagnes, die maximaal 12 gram suiker per liter bevatten, niet bijzonder droog overkomen, maar eerder aangenaam drinkbaar.
Sorteren op:
Best verkopende
Sorteren op
Producent:Francis Orban
€42,50
Producent:Eric Rodez
€69,00
Producent:Pol Roger
€59,00
Producent:Doyard
€62,50
Producent:Brice
Producent:Bollinger
€65,00
Producent:Lacourte Godbillon
Producent:Ruinart
€109,00
Producent:Coessens
Producent:Billecart Salmon
€60,00
Producent:Brice
€46,50
Producent:Francis Orban
€48,50
Producent:Ruinart
€75,00
Producent:Billecart Salmon
Producent:Bollinger
Producent:Veuve Clicquot
€59,00
Producent:Billecart Salmon
€52,50
Producent:Fallet-Prévostat
€79,00
Producent:Manon Boutillez-Guer
€64,50
L'atelier du Champagne
Get in the world of Champagne
Learn about the diversity of the region!