De familie van Fabien Cazé is al tien generaties lang wijnmaker in het hart van de Marnevallei, in het dorpje Chatillon-sur-Marne.
Sinds 2013 staat Fabien aan het roer en focust het domein Cazé-Thibaut op aandacht voor het terroir en het welzijn van de wijngaarden. De wijnbouw is milieuvriendelijk waarbij alle werkzaamheden met de hand worden gedaan. Fabien geeft tevens les in het snoeien van wijnstokken op de wijnbouwschool van Avize, en geeft zo zijn kennis door aan de jongere generatie.
De fermentatie (dmv inheemse gistsoorten) vindt enkel plaats in oude eikenhouten vaten, RVS wordt geweerd. In de prachtige kelders rijpen zijn wijnen enkele jaren en de dosages zijn minimaal. De kelders bezitten een aantal openingen waar vleermuizen gebruik van maakt en die zo op natuurlijke wijze de insecten populatie in toom houdt.
Naast de cuvées Crayere en Naturellement worden er ook een aantal zeer interessante 'single plots' in geringe oplages gemaakt, die de liefhebber zeker zullen bekoren.