
Comme Par Nature creëert ambachtelijke zepen op de ‘koude’ methode. Met natuurlijke en veelal biologische ingrediënten maakt eigenaresse Anne-Lise vier verschillende soorten zeep - gebaseerd op de verschillende stijlen champagne. In het atelier in Verzenay worden de producten gemaakt op basis van zonnebloem- en kokosolie en o.a. druivenpitten.
De producten worden gemaakt met de champagne-gedachte in het achterhoofd: mousserend, reinigend en zachtheid voor de huid. Voor de ingrediënten wordt onder andere samengewerkt met Domaine Méa uit Louvois.
Comme Par Nature creëert ambachtelijke zepen op de ‘koude’ methode. Met natuurlijke en veelal biologische ingrediënten maakt eigenaresse Anne-Lise vier verschillende soorten zeep - gebaseerd op de verschillende stijlen champagne. In het atelier in Verzenay worden de producten gemaakt op basis van zonnebloem- en kokosolie en o.a. druivenpitten.
De producten worden gemaakt met de champagne-gedachte in het achterhoofd: mousserend, reinigend en zachtheid voor de huid. Voor de ingrediënten wordt onder andere samengewerkt met Domaine Méa uit Louvois.
L'atelier du Champagne
Get in the world of Champagne
Learn about the diversity of the region!