Dom Pérignon wordt alleen gemaakt in goede oogstjaren.
In 1921 werd Dom Pérignon voor het eerst als merk gebruikt, maar pas in 1947 werd het een champagne die op zijn eigen manier van verschillende druiven werd gemaakt. De champagens worden gemaakt van goed rijpe druiven en is een blend van pinot noir en chardonnay. De samenstelling varieert van jaar tot jaar. Na de tweede gisting krijgt de champagne ongeveer acht jaar kelderrijping.
Dom Pérignon wordt alleen gemaakt in goede oogstjaren.
In 1921 werd Dom Pérignon voor het eerst als merk gebruikt, maar pas in 1947 werd het een champagne die op zijn eigen manier van verschillende druiven werd gemaakt. De champagens worden gemaakt van goed rijpe druiven en is een blend van pinot noir en chardonnay. De samenstelling varieert van jaar tot jaar. Na de tweede gisting krijgt de champagne ongeveer acht jaar kelderrijping.
Vintage 2010 magnum (1,5 liter)
Vintage 2000 P2 Rosé in giftbox
L'atelier du Champagne
Get in the world of Champagne
Learn about the diversity of the region!