toggle

Retourneren

Wij willen natuurlijk dat je tevreden bent en streven daar ook naar via uitgebreide productinformatie op deze website. Consumenten krijgen van ons 14 kalenderdagen bedenktijd na ontvangst van de bestelling. Indien je toch niet tevreden bent met je bestelling kun je deze aan ons retourneren. 

Bij retournering van je volledige bestelling ontvang je het volledig betaalde bedrag retour op de rekening waarmee je hebt betaald, dus inclusief de verzendkosten. De kosten om je bestelling terug naar ons te sturen zijn wel voor rekening koper. Om een product retour te sturen krijg je van ons een retourlabel met het speciale retouradres en jouw persoonlijke retournummer voorbedrukt.

Neem hiervoor contact met ons op via email: info@latelierduchampagne.com

.

Uitgesloten van recht van retour zijn gepersonaliseerde producten die bijvoorbeeld gegraveerd of bedrukt zijn. Natuurlijk moeten de artikelen in onbeschadigde staat verkeren en ongeopend zijn. Omdat specifieke bewaarcondities nodig zijn om vintage champagnes in goede staat te houden kunnen deze dranken niet retour worden genomen.

Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen. Als je buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen.

  • Nederlands
  • English

Making the pop matter

Amsterdam
Nes 39 1012 KC

(+31) 20 7373 194
info@latelierduchampagne.com